Kontakt
O NAS

Les je najbolj popoln in naraven medij za ustvarjalno izražanje.

Sklenitev kroga, od najbolj obnovljivega naravnega materiala lesa, preko inovativnih rešitev strojnega obdelovanja in predizdelave v naših obratih, nazaj k naravi, dodajamo vrednost edinstvenemu osebnemu prostoru na prostornem, predizdelanem mobilnem ali modularnem domu.

V zadnjih letih smo vstopili in se specializirali na področju hitro rastočega ekoturizma ali glamuroznega kampiranja z našim izdelkom unikatnih lesenih teras.

Znanje in izkušnje na področju obdelovanja lesa, ki temeljijo na 30-letni zgodovini v mizarstvu, krovstvu, lesenih konstrukcij in skeletnih lesenih hiš smo prenesli na trg ljudi, ki živijo trajnostno in so zavezani k odgovornim okoljskim izbiram
Več o nas
PARTNER
Vsi projekti so izvedeni v sodelovanju s podjetjem Adria Dom.
KDO SMO?

Soustvarjamo vaše bivanje v naravi

S poslovnim partnerjem Adria dom d.o.o. v povezavi z bivalno enoto smo načrtovali, oblikovali in predizdelali v naših obratih, Hrušica - Slovenija, ter nato tudi skrbno sestavili na kraju samem več kot tisoč edinstvenih teras ter na ta način sestavili celostno podobo intimnega bivanja v naravi.

Rezultat našega dela je viden na naravnih prizoriščih v Sloveniji, Hrvaški, Avstriji, Madžarski, Italiji, Nemčiji, Nizozemski, Belgiji, Luksemburgu, Franciji in na Danskem.
Oglej si naše projekte
NAŠI PROJEKTI

Naši izdelki so prisotni na 
izbranih lokacijah po vsej Evropi.

Brunssum, Nizozemska
Brunssum, Nizozemska
Giselwind, Nemčija
Giselwind, Nemčija
Gulpen, Nizozemska
Gulpen, Nizozemska
1 2 3 6
VEČ O NAŠEM PODJETJU

Smo družinsko lesnopredelovalno podjetje

Smo podjetje ki se že 30 let posveča izdelavi visokokakovostnih izdelkov iz naravnih materialov.
Naša zavezanost tradicionalnim tehnikam in kvalificiranemu ročnemu znanju nam je omogočila rast in širitev na mednarodne trge, pri čemer smo ohranili osredotočenost na okolje, zaposlene in izdelke, ki jih proizvajamo.
NAŠA STRAST

Naša strast do dela z lesom se izkazuje v našem delu.

Naša zavezanost tradicionalnim tehnikam in kvalificiranemu ročnemu znanju nam je omogočila rast in širitev na mednarodne trge, pri čemer smo ohranili osredotočenost na okolje, zaposlene in izdelke, ki jih proizvajamo.
INOVATIVNOST

Vlagamo v najnovejšo tehnologijo in metode strojne obdelave in montaže.

Čeprav ostajamo zavezani tradicionalnim tehnikam, se zavedamo, kako pomembno je ostati v ospredju inovacij v lesni industriji. Ta zaveza k sprejemanju novih tehnologij nam je omogočila, da smo poenostavili procese, povečali učinkovitost in našim strankam ponudili še večjo prilagodljivost. Verjamemo, da lahko z združevanjem najboljših tradicionalnih in sodobnih metod nadaljujemo s proizvodnjo lesenih izdelkov najvišje kakovosti, hkrati pa izpolnjujemo razvijajoče se potrebe strank in trga.
FINANCIRANJE
Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport in Republika Slovenija, Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo sofinancirajo projekt “Hrušica - čudež narave in nova moč lesne predelave”, skupna dela izgradnje poslovno obrtnega kompleksa, nakup tesarskega CNC stroja, nakup kleparskega CNC stroja ter nakup skobeljnega CNC stroja v višini največ do 1899.509,99 EUR in sicer s proračunske podstavke 221176 - C1K5IC Krožno gospodarstvo-Spodbujanje predelave lesa-NOO-MGRT v višini do 679.498,05 EUR in s proračunske podstavke 559 Sklad za podnebne spremembe v višini do 1.220.011,34 EUR.

Projekt predstavlja investicijo izgradnje sobnega obrtno poslovnega kompleksa ter nakup treh CNC strojev za obdelavo lesa, s katerimi bomo obogatili in nadgradili naš proizvodni program. V podjetju pričakujemo, da nam bo izvedba projekta do leta 2024 omogočila za več kot 32% višjo dodano vrednost na zaposlenega v primerjavi z letom 2021.

Naložbo financira “Evropska unija -Next genaration EU” | Datum začetka projekta 01.09.2022, predviden zaključek projekta do 31.12.2024
envelopephone-handsetcrossmenuarrow-leftarrow-right